Nieuws van de Nieuwe Kompanie

04/12

En ondertussen zijn de decors weer afgebroken, en is de zaal weer alsof er niks gebeurd is . Maar ... er gebeurde veel ! Ons idee om ons kliënteel 3 weekenden aan te bieden heeft gewerkt; onze productie werd alomgeprezen door de 462 toeschouwers die we mochten begroeten . Een absoluut record !! met een bevredigend resultaat wat ons toelaat weer volop bezig te zijn met de voorjaarsproductie 2024.  Wat het wordt weten we nog niet . Tijd om te lezen, fantaseren, overleggen... U leest het hier als we definitief starten ....

04/08/23  

Volgende week starten we de repetities van onze volgende productie. Het wordt de vijfde eigen productie waarmee Maggy en ik aan de slag gingen . Het is een genre geworden dat ons goed ligt en waarmee we hopen u alweer een heerlijke toneelavond/of -middag te bezorgen : een heerlijke komedie waarbij af en toe een "tik" wordt uitgedeeld vanuit het "echte" leven .Voor de eerste keer spelen we drie weekenden, om ons publiek een zondagnamiddag méér aan te bieden:

We spelen in November op vrijdagen 10-17 en 24 en zaterdagen  11-18 en 25 telkens om 20h00, en op zondagen 12-en 19 Nov.telkens om 14h30.

We houden U hier op de hoogte !

En nog een nieuwtje: Op youtube onder " De Nieuwe Kompanie " vindt u een aantal van onze producties zoals ze - volledig - werden opgenomen . Allicht een goede kennismaking met onze ploeg en ... nog eens nagenieten achteraf . U moet echt eens kijken !