Nieuws van de Nieuwe Kompanie

12/05

En ook " bedrieger bedrogen " werd een succes. Voor de eerste keer werden onze eigen tafeltjes gebruikt in de zaal, waardoor die de "looks" van een cabaret-opstelling kreeg, waarvoor we van ons publiek veel lof in ontvangst mochten nemen. Ook het stuk (een eigen maggy-alex productie) viel erg in de smaak. Na afloop werd, bij middel van een emotionele toespraak van Bart Rawoe, aangekondigd dat Alex gezien zijn leeftijd, niet langer zal acteren. Zijn rol als voorzitter blijft uiteraard behouden. Nogmaals dank, Bart!

"Promotie in de soep" was een absolute voltreffer.  We mochten 385 gasten ontvangen waarvan achteraf alleen maar lovende kritieken mochten ontvangen. Met onze dank ook voor de schitterende manier waarop Linda Swinnen de rol van Miranda Van Hoof overnam en de prestatie van ons nieuwste lid: Axelle Deckers. Voor haar was het de allereerste maal dat ze optrad en ze heeft dat met glans en veel bijval waar gemakt. Proficiat!

Op naar onze voorjaarsproductie nu. Het wordt: "Bedrieger bedrogen ", de productie die we moesten afblazen toen Corona zich te veel kwam moeien. 

Speeldata: 28/4, 29/4, 4/5,5/5 en 6/5 om 20h00 en op zondag 30/4 om 14h00

De reservaties lopen als een trein - zondag 30/4 is al zo goed als uitverkocht; dus wacht echt niet te lang meer met reserveren!

Af en toe is er helaas ook droevig nieuws.

De moeder van één van onze actrices, Miranda Van hoof, is helaas overleden. We wensen haar veel moed en sterkte toe in deze-voor haar- zware periode. Het is dan ook volledig begrijpelijk dat ze haar rol helaas heeft moeten teruggeven. Gelukkig vonden we mevrouw Linda Swinnen bereid om de rol over te nemen. We zijn ervan overtuigd dat ook zij een glansrijke vertolking van haar personage zal neerzetten 

Om het drukwerk nog aan te passen is het nu te laat. We wilden het nieuws u dan ook langs deze weg kenbaar maken 

  

En jawel.... de zaal "Zilverheem heeft ons alles gebracht wat we ervan verwacht hadden. Ook ons publiek voelde zich direct "thuis" en dat is het belangrijkste.

Overigens was het "Monologenfestival" een voltreffer. De complimenten die we achteraf mochten ontvangen deden ons deugd. En nu: op naar onze najaarsproduktie: "Promotie in de soep " Een hilarische komedie "met pit" van ons schrijversduo: Maggy Cuppens en Alex

Onze reservatiepagina staat open! En er hebben al heel wat vaste klanten geboekt. Wacht niet te lang met boeken, de capaciteit van de zaal is beperkt tot 80 man!