• banner-01
  • banner-02
  • banner-03
  • banner-04
  • banner-05

Programmatie van de Nieuwe Kompanie

 

Onze repetities in aanloop naar de speeldata van de affiche hieronder zijn alvast begonnen ! En na de berichten over de versoepeling van de Corona maatregelen zijn we nu helemaal zeker : Dit najaar brengen we " Bedrieger bedrogen !!

Mogelijks zullen er toch nog Corona- voorschriften in acht moeten genomen worden, maar dat laten we u dan nog hier, of via een mailing tijdig weten . 

De speeldata vaoor volgend voorjaar zijn ook al bekend: het wordt 6,7,8 en 12,13 en 14 mei 2022. De keuze van het stuk houden we nog even in beraad ...  , maar dat laten we u asap weten . 

De zaal is dezelfde : "De Polygoon", Kapellei 15,  Brasschaat.

 

 

30/08/2020

Na het succes van "Eenzame-hartendotcom " hadden we de smaak te pakken. We besloten het nog eens te doen ... zelf een stuk schrijven! Het werd: "bedrieger bedrogen"

Theo heeft al lang geleden het landbouwbedrijf van zijn ouders de rug toegekeerd. Na de dood van zijn ouders hebben zijn zusters het bedrijf verdergezet. Plots komt Theo op de proppen met een voorstel om het bedrijf te gelde te make. Zijn motivatie lijkt oprecht, maar is dat zo? Wat drijft hem? Francine verzet zich alvast categoriek, Lea ziet er wel iets in. En Mia maakt overal fotootjes van.

Een verhaal van liefde en sluw bedrog, familievetes en onverteerd verleden.

Soms hard en dan weer grappig, soms bitter en dan weer frivool, maar vooral: ... de liefde tussen drie zusters die alles overwint

 

 

 

 

Historiek

Contacteer De Nieuwe Kompanie

      ✎   Onderheide 22

             2930 Brasschaat

      📧  info@denieuwekompanie.be

      ☎  +32.475.444.320

      facebook2