• banner-01
  • banner-02
  • banner-03
  • banner-04
  • banner-05


Nieuws van de Nieuwe Kompanie

3 oktober

Yess!!

Ook het verplichte dragen van de mondmasker is weggevallen !!

We zijn bijna terug aan "de normale" !! Uiteraard, als u zich mét masker  beter voelt : daar bent U dan natuurlijk vrij in.

Bij het binnenkomen voorzien we ook ontsmettingsgel ; U bedient zich daarvan naar believen .

De reservaties gaan hard ! Voor de accoustiek in die zaal beperken we het aantal toeschouwers tot 100 . Vooral zondag begint al aardig vol te lopen ; wacht dus niet te lang om onze resrvatiepagina te bezoeken !! 

Tot in de zaal !!

 4 sept

De Coronamaatregelen gaan de goede kant op !

De vereiste afstand tussen rijen en "bubbels" vervalt. En dus is de capaciteit van de zaal naar 100 plaatsen gebracht . Voorlopig blijft echter nog wèl het mondmasker ! U zet het op als u zich verplaatst of drankjes aan de bar bestelt, maar het mag af als u gezeten bent !!

En nu : duimen dat tegen de speeldata ook de mondmaskerplicht wegvalt ! 

23/08/2021

Yess!!  De berichten over versoepelingen van de Corona maatregelen gingen al een tijd de goede kant op , en na de besprekingen van dit weekend zijn we helemaal zeker : Dit najaar kunnen we spelen !!

Het decor staat al in onderdelen klaar, en de eerste repetitie in aanloop naar de voorstellingen van dit najaar hebben ondertussen al gehad .De speeldagen vond u al op de affiche van de "home" rubriek; het laatste weekend van November en het eerste van December. 

Let wel: we bepaalden de capaciteit van de zaal op 60 toeschouwers, ( de "echte" capaciteit van de zaal is 218) , dit in verband met de strenge corona-maatregelen. We bekijken nog even hoe e e a evolueert, maar gaan dan waarschijnlijk naar 100 plaatsen kunnen gaan. Meer  liefst niet ivm de accoustiek van de zaal die niet optimaal is .

Ook onze bekende tafeltjes zal u moeten missen . De zaal is nu eenmaal een gewezen cinema-zaal met een vloer in auditorium, waarop tafeltjes nu eenmaal niet kunnen . Dat zal naar alle waarschijnlijk zo blijven tot na 2023, datum waarop het einde van de verbouwing van de Ruiterhal verwacht wordt . 

Ook de foyer valt eerder klein uit, maar onze onverschrokken "barploeg" gaat zijn uiterste best doen om u aan drankjes te helpen. 

We laten de speeldagen nog wat dichterbij komen, en houden u hier en dmv mailings op de hoogte van de evolutie van de coronamaatregelen die -hopelijk- nog verder de goede kant kunnen opgaan .

We hopen van harte dat tegen dan het woord "Corona" naar de geschiedenis kan verwezen worden !!

Tot in de zaal!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Historiek

Contacteer De Nieuwe Kompanie

      ✎   Onderheide 22

             2930 Brasschaat

      📧  info@denieuwekompanie.be

      ☎  +32.475.444.320

      facebook2