• banner-01
  • banner-02
  • banner-03
  • banner-04
  • banner-05


Nieuws van de Nieuwe Kompanie

 

13/01/2021

En corona doet het weer ... Er worden geen versoepelingen voorzien voor einde maart en dus hebben we niet de nodige tijd meer om naar behoren te repeteren .. Alles verschuift naar:

Nov 26/27 en 28 Nov, en 2/3 en 4 Dec. 

Zondag 28/11 is een matinee, overige dagen om 20h00

We houden u hier op de hoogte !

 

26/10/2020

Helaas!! Het decor voor "bedrieger bedrogen is helemaal klaar in prefab, alle voorzieningen voor een zo optimaal mogelijke Corona- bescherming waren genomen, de repetities begonnen goeie vorm te krijgen, maar helaas ...

De steeds intensievere toename der besmettingen gaat de avondklok nog vervroegen waardoor repeteren alvast onmogelijk en spelen al helemaal uitgesloten wordt.

Bovendien gingen we ons realiseren dat het verbod op het schenken van dranken veel afdoet van de " avondje uit"-beleving die een toneelvoorstelling u toch hoort te brengen, terwijl eenieder toch een onprettig gevoel ervaart door de toenemende dreiging van het virus.

We hebben dan ook besloten om de voorstellingen van dit najaar af te gelasten en pas in voorjaar 2021 (we denken nu aan einde April) U terug uit te nodigen en dan - naar we hopen- in betere omstandigheden. De vele reservaties die we toch al mochten ontvangen worden uiteraard de komende dagen teruggestort.

We hopen op uw begrip, en ...

We houden U hier verder op de hoogte!

 

 

 

 

 

 

 

Historiek

Contacteer De Nieuwe Kompanie

      ✎   Onderheide 22

             2930 Brasschaat

      📧  info@denieuwekompanie.be

      ☎  +32.475.444.320

      facebook2