• banner-01
  • banner-02
  • banner-03
  • banner-04
  • banner-05


Nieuws van de Nieuwe Kompanie

                                  &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

 5/06/2020

Er is eindelijk een besluit genomen over de toekomst van de Ruiterhal: die wordt finaal afgebroken. Er was een tijd sprake van een professionele tent die de zaal dan moest vervangen, maar dat idee is afgevoerd wegens te duur . De bouw van een definitieve vervanging van de zaal zou  een tweetal jaren in beslag nemen . Hoop doet leven ....

Het zij zo , dus .En dus moesten wij op zoek naar iets anders , liefst op het grondgebied Brasschaat , desnoods in de omliggende gemeenten. Maar daar kwamen we te laat; alle geschikte periodes waren al benomen. Blijft er voor ons dus niks anders over dan de Polygoon en de zaal Antoon Van Den Wijngaert.

Dit najaar zal u ons dan ook in de Polygoon vinden . Met wat spijt in 't hart . De zaal biedt een klassieke tribune en we kunnen u dan ook niet de gezelligheid bieden van onze theatercafé-tafeltjes. Maar het was de enige mogelijkheid in de wijde omgeving om een wat grotere productie met een vijftal akteurs op de planken te brengen.

Maar.... zelfs al zou tegen dan de "social distancing" nog steeds actueel zijn, dan nog kunnen we plaats bieden aan een 80 -tal toeschouwers .

Wat het wordt leest u in onze rubriek: "Programmatie".

Voor volgend jaar reserveerden wij voor voor-en najaar de zaal "Antoon Van Den wijngaert" Helaas alleen geschikt voor stukken met kleinere bezettingen, maar we wilden u niet nog eens onze tafeltjes ontzeggen .We menen dat die opstelling een flinke meerwaarde geeft aan uw beleving van de stukken .

En daar doen we het voor !....

Historiek

Contacteer De Nieuwe Kompanie

      ✎   Onderheide 22

             2930 Brasschaat

      📧  desiron.alex@telenet.be

      ☎  +32.475.444.320

      facebook2