12/05

"De tuinman" moesten we helaas in mineur afsluiten. De laatste vertoning moest worden afgelast door een lichte hartrithmestoornis van Alex . We hopen dat we iedereen die betaalde voor de voorstelling van 5/5 hebben kunnen terugstorten, en niemand vergeten hebben .

Moest dat toch het geval zijn: mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en er wordt voor gezorgd .

We nemen nu een aantal weken verlof en beginnen met de voorbereidingen van de najaarsproducte.

Het wordt de tragikomedie : " Tot nut van 't algemeen" van Walter Van Den Broek. Een klassieker, een parel, een "dijk" van een stuk .

Dank U publiek dat U er was !!

En ook dank aan de vele vrijwilligers die het werk weeral licht maakten .

 

25/02

De boekingen lopen als een trein ! Zondag 29/4 is - helaas voor U misschien - uitverkocht.

We hopen dat U op de andere speeldagen nog de gelegenheid heeft om te komen .

Wacht ecnt niet te lang meer - de zaal biedt slechts plaats aan 50 personen !

Tot in de zaal ?

 

17/01

De affiche is vers van de pers !!

 

 

02/01

Allereerst :

Een gelukkig, creatief, ontspannen en vooral gezond 2018 !!!

 

Wij zijn alvast weer begonnen met het stuk dat we u in het voorjaar gaan brengen :

het wordt : "De Tuinman " van Paul Coppens 

Weer een totaal ander genre, een geheel nieuwe beleving voor ons en voor u, geacht publiek .

Als de schrijfster Lilly een zoekertje in de krant plaatst voor een tuinman komt daar een rare snuiter op af die dan nog eens stom blijkt te zijn  ook.Ze wil hem aanvankelijk buiten werken maar hij blijft zich opdringen. Dan daagt het bij haar dat het een hoofdpersonage zou kunnen zijn voor een nieuwe thriller waar haar uitgever al lang op aandringt.  Ze zet zich aan het werk , maar ......beleven we nu wat er zich tussen die twee afspeelt? of ... gaat het over hoe het verleden hen heeft samengebracht ?.... ofwordt het toch een boek ? , of...

Een thriller anders dan anders  waarbij de intrigerende personages u steeds weer op een ander been zetten en u langs onverwachte plotwendingen naar een totaal onvoorspelbaar slot voeren !

De reservatiepagina op deze website staat al open en wacht op u  ! we spelen op : 27/28 ,april en 3/4 en 5 mei om 20h00  en op zondag 29 april om 14h30. Waar ? in zaal Antoon Van den Wijngaert , in het gebouw Antverpia.

U kan ook gewoon bellen met 0475/900772 of mailen met : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wacht niet te lang ! Het zal er weer vlug zijn !!

 

 

11/12

Met de hulp van een ploeg jong en minder jong geweld is de zaal, de bar en het podium alweer ontruimd.

Dank U, geacht publiek ,voor uw applaus,talloze sms-jes, mailtjes en facebook berichtjes! Alweer een vijfhonderdtal bekende en nieuwe gezichten hebben ons bezocht !!

Nu even rusten rond de kerstboom en vanaf nieuwjaar beginnen we alweer aan  onze voorjaarsproductie " De Tuinman" van Paul Coppens ; Weer een heel ander genre; een thriller !

We houden u op de hoogte !

 

 3/11

U ziet het  !

De repetities van "'t is nooit te laat"zijn volop aan de gang op onze repetitiezolder; we kruipen stilaan in de huid van de personages . Nog een kleine maand en we gaan in première.Wij liggen alvast nog altijd in een deuk van het lachen . U weze verwittigd !

U bereidt zich best voor op lachkrampen ..... hoewel er ook stille momenten zijn , en die maken het stuk juist zo fijn. Jawel, het is een komedie, maar een paar pijnlijke maar oh zo herkenbare passages worden niet uit de weg gegaan , zij het met een "luchtige toets".

U zal situaties herkennen, u zal lachen, en u zal er later nog aan terugdenken .

De reservaties lopen als een trein. Wacht niet langer om te reserveren!!! . We toveren de Ruiterhal weer om in een cafétheater en er zijn al heel wat tafeltjes  bezet !

Tot in de zaal !!

Tijdens een vergadering van het buurtcomité wordt Suzan gebeld door haar echtgenoot die haar zo vertelt dat hij er uit trekt met een jong ding. De vrienden staan haar bij met raad en daad, en... ieder zijn eigen agenda !

 

29/09

Vanavond is het zover : De herneming van " Oud papier" bij onze collega's van Frappant in de wittestraat gaat in première !

Van de drie geplande vertoningen zijn er twee meer dan uitverkocht, alleen op zaterdag 30/09 zijn er nog een paar lege stoeltjes. Wij gaan alvast genieten ! Onze Maggy Cuppens die hersteld is van haar enkelbreuk gaat eindelijk de vruchten kunnen plukken van maandenlange repeitities, en wij, de collega's gaan genieten van haar unieke vertolking !

Maandag storten we ons dan weer, met een uitgebreide cast dan, op "'t is nooit te laat".De reservaties lopen nu al vlotjes binnen. Er zijn al heel wat tafeltjes gereserveerd in het theatercafé dat we ook nu weer opstelling in de "Ruiterhal". ga dus vlug naar onze reservatiepagina op deze website !! Of bel met 0475/900772 , alle dagen tussen 10h00 en 20h00 !

Wordt vervolgd !

 

 21/09:

En het is zover: de repetities voor de herneming van "oud Papier, als gastproductie bij onze collega's van het Kiel zijn gestart . Als U onze voorstellingen van dit voorjaar moest missen is er nog een kans op zaterdag 30/9 om 20h30. De andere speeldagen is het knusse zaaltje " Het Witteke" alweer uiitverkocht. Waar : Wittestraat 44 Antwerpen .Wees er dus vlug bij en bel met 0486 39 19 19 of ga naar de reservatiepagina van : http//frappant.wittestraat.be

 

En ook onze nieuwe productie " 'T is nooit te laat " is in volle repetitie. Het wordt een fijne, pittige komedie . Bereidt u voor op lachkrampen !

 

Als Suzan verneemt dat haar echtgenoot er uit getrokken is met een jonge  vrouw slaan haar stoppen door ! Maar dan is er haar vriendin die haar zal begeleiden en coachen naar een nieuw en zelfstandig leven . En ook haar vrienden staan haar bij in deze moeilijke periode, maar dan wel met hun eigen agenda's .....

Onze reservatie pagina van deze website wacht alweer op u ! Wees er vroeg bij en reserveer alvast uw eigen tafeltje in de Ruiterhal ! We spelen op 1,2,7,8 en 9 December om 20h00 en op zondag 3 December om 14h30 . 

U kan ook bellen op 0475/900772 , alle dagen van 10h00 tot 20h00, of mailen naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 08/07/2017

Het is nog volop zomer, het seizoen is nog niet begonnen, maar wij wel ...

In Augustus beginnen we met de repetities van " 't is nooit te laat", en in Sepember hernemen we "oud papier", deze maal als gastproductie van onze collega's van het Kiel " teater Frappant"

U leest er meer over in de rubriek " nieuws" van deze website, ook hoe u alvast kan reserveren .

Geniet nog van de zomer en ... tot binnenkort !